2011-02-20 ? 17:45:07

Pizza en god kaloribomb <3

Pizza är gott. Men inte för ofta. Det är gott men väldigt onyttigt.
Åt det alldeles nyss föresten... Jag stör mig på pizza.
Inte smaken eller utseendet utan stavningen.
Det stavas PIZZA men alla säger PITZA.
Jag tycker att man borde ändra stavningen.
Jag tror typ alltid att jag har stavat fel eller något för
att när man läser ordet pizza så ser det inte ut som Pitza.
Alltså som man säger det... Nu blev det snurrigt men ändå.
Nu måste jag göra mig av med lite kalorier =)







2011-02-20 ? 17:36:31

Tråk...

1, Jag har inte skrivit på en vecka nu...
2, ingen läser min blogg anyway...
3, Har en tånagel som gör fruktansvärt ont...
4, Har ingen som helst idé i mitt huvud...
5, Orkar knappt stå upp...

E nu orkar jag inte klaga över mitt liv längre. Jag tror att jag borde hitta på något vettigt. Det är vissa dagar då man har tänkt att göra en massa saker. Som att städa, gå på promenad, måla naglarna, sitta vid datorn, bädda sängen och en massa annat. Men sen så verkar det som om allt det flyger ut ur huvudet och tillslut sitter man bara där utan något att göra ändå... Fast... Nu går jag och spelar PS3 iallafall.

2011-02-14 ? 19:53:32

Alla hjärtans dag <3


Idag är det alla hjärtans dag <3 jag hoppas att ni har en underbar dag. Jag hoppas vår rektor gillar dom "äkliga" muffinsen jag bakade åt henne i Ny Generations namn. Fast man vet alldrig. Jaja hon fick dom ju gratis och so ni vet är gratis alltid gott. ;)

Har egentligen godisförbud med idag år jag faktiskt choklad. Gott med små chokladhjärtan. Bakelsehjärtan som är super enkla och goda finner ni på min pysselblogg http://www.minpysselstuga.blogg.se. På den sidan lägger jag ut mer mat och bak än pyssel egentligen...

Klottrade nyss och det blev... ETT ÖGA!? Jo det blev ett öga förvånande nog. Jag önskar er alla en glad alla hjärtans dag och en trevlig fortsättning =) <3


      ÖGA





2011-02-14 ? 19:16:49

Semlor! <3

Semlor e gott tycker jag. Speciellt gräden! Bakade Semlor igår. Blev super duper gott. Receptet ligger ute på min pysselblogg http://www.minpysselstuga.blogg.se. Den som kom på semlor måste ha varit smart.Jag bakade också muffins till min rektor... Dom blev så äckliga att jag inte ens lägger upp en bild. Dom såg inte så dumma ut med dom smakade skit! Jag tyckte dom smakade vatten och socker. FY! Men åter till semlorna så jag inte behöver återuppliva minnet av dom illa smakande muffinsen.







2011-02-13 ? 10:25:50

IKEA

Var på IKEA i Haparanda igår. Blev en hylla och lite smått o gott. Lunch på IKEA. Personligen tycker jag inte att maten på IKEA är något speciellt men det funkar. Man ska vara glad att man i alla fall får mat. Det är inte alla som får det... Seb for vi över till shopping centret i Finland, På gränsen heter det. Det blev ett par víta täckbyxor och ett par skor. Det blir nog bra. Middag på hemvägen på Max. IKEA är ett sådant ställe dit man bara far ibland då och då enligt mig. Fann oxå ett otrooligt fint porslin ! Det heter ARV.

På Shopingcentret i Finlad köpte vi öl... Öl nligt mig är helt onödigt och dumt precis som all alkohol i världen. Den orsakar inget gott. Och det varken luktar eller smakar gott. Där ser du alla bevis som bevisar att alkohol är dumt och onödigt. Jag har länge funderat på det här med att koka vin. Vin kan man ju koka så att alkoholen försvinner. Ja inte helt men lite liksom så att 0,7 % alkohol är kvar. Då försviner inte mycket smak så då kan väl dom som dricker det för smaken göra så? Det är bara tjorvit. Men tänk själv dom som dricker för att bli fulla e bara dumma i huvudet medans det faktiskt finns dom som gillar smaken och dricker kanske ett glas i veckan, ändå dummt men inte lika. Dom kan väl koka vinet inget händer ju... Tillbaka till ölen vi köpte. Den var enorm en liters burkar. Dom var dock inte till oss utan en vän till mina föräldrar men ändå. Vem dricker en liter öl?! Fy Fy Fy!

   



2011-02-06 ? 18:00:00

Skridskor på havet =)

Idag åkte jag skridskor på havet på en upplogad bana. Det var inte det bästa föret men vädret var vackert något. Isen var jätte sprickig och om man fastnade med skridskon i sprickan ramlade man. Sen låter det pang. Min mamma min systen och en man bakom mig ramlade idag. Säkert flera mer men det var dom jag såg.

Jag gjorde en cool upptäckt på isen idag. Det var världens skarpaste linje i isen mellan ljusbrun is och mörkblå. Undrar varför. Och det var super bra sikt ner i den blåa isen. Man såg jätte långt ner. jag tog lite bilder men jag tror inte att man ser lika bra på bild som i verkligheten. Det lät jätte läskigt när man åkte på vissa ställen på isen. Det knakade och det lät som om isen skulle spricka. Men det var pågrund av spänningarna i isen.



2011-02-06 ? 15:15:25

Scrapevent o fika <3

Idag var det scrapevent i stan. Kom dit halv elva. Det var underbart som att va omringad av en dröm eller nåt =) Jag hittade en massa och jag köpte stämplar också. Något jag länge saknat =) Det är väldigt jobbigt att scrapa utan stämplar för att text är svårt att få till för hand. Jag köpte en massa kanske för typ 700 kr. Nu e jag bankrutt igen ;) Jag ska nog göra en layout och ett kort =) Jag hoppas att det blir bra.

På själva scrapeventet var det ganska tomt alltså det var inte så många där. Kom sedan hem o fika upp allt man kunde hitta i frysen. Jag har bakat mycket på sista tiden och det är nog bäst att äta upp det innan det blir dåligt ;)





2011-02-06 ? 13:02:31

Miffo Maränger...

På min pysselblogg (minpusselstuga.blogg.se) lade jag upp ett recept på maränger. Men något jag inte lade upp där var mina miffomaränger. Blev bara hemskt. Dom typ smälte och blev alldeles platta och konstiga. Men dom smakade i alla fall gott :D 

Jag fattade inte vad som blev fel :S Jag tyckte att jag gjorde allt rätt men tydligen inte *suck*. Nu ska jag visa lite bilder över mitt misslyckande.





Det var värre än det ser ut. Det ser ganska okej ut på bild men tro mig det var mycket värre ;)

2011-02-05 ? 23:02:15

Melodifastivalen ...

Ja jag ska inte säga att jag har sett melodifestivalen men jag har lyssnat på det mesta. Enligt mig börjar melodifestivalen bli sämre. Kan vara för att nu för tiden får man sjunga på alla möjliga språk.
Jag kan inte sluta tänka på melodifestivalen. Alltså ordet. Lyssna på det Melodi Fesi i Valen.
Det låter som en melodifest i en val :P Skojjsigt värre!